משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות - עורך דין ונוטריון

רונן גדות הוא עורך דין ונוטריון בגבעתיים, בוגר הפקולטה למשפטים (LL.B) של אוניברסיטת תל אביב. משרדו של עו"ד גדות מספק מגוון שירותים משפטיים בתחום המשפט האזרחי, כולל ייעוץ משפטי כללי ומתן שירותי נוטריון. בשל נסיונו עו"ד גדות מטפל בנושאי ירושה במשולב עם הבעיות הנובעות בכך – בעיקר נושא הזכויות במקרקעין העוברות בירושה. הטיפול בנושא הירושות הוא מקיף: הכנת צוואות לטובת יורשים והתמודדות עם תוצאות של ירושה מכח צוואה או ללא צוואה לאחר פטירת המוריש.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

ירושה

יני
יניב

ידידתי הינה בת יחידה לאביה מהאמא שלה שלא נישאו נעולם אביה עזב את האמא שלה ולאחר שנים נפטר התברר לי כי הייתה לו דירה והאחים שלו הגישו בקשה לרשם לקיום צו ירושה וטענו כי היא לא הבת שלו הסטטוס כרגע הוא בבירור פרטים אצל היועץ המשפטי האם היא יכולה לפנות לרשם במכתב ובבקשה לראות את צו הירושה ? האם אני צריכה לשלם אגרה ?מה הפרוצדורה

RE:
עו"ד רונן גדות
עו"ד רונן גדות

משהו לא ברור - כיצד אתה יודע מה כתוב בבקשה לצו ירושה לגבי הידידה אך אין לך העתק ממנה? אדם שרוצה לקבל העתק מהבקשה צריך להגיש בקשה בכתב לרשם לענייני ירושה, לבקש לקבל העתק מאותה בקשה ולהסביר מה הקשר שלו לדבר ומדוע הוא צריך העתק.