לואיזה אבייב

מה החוק אומר?

שלום רב אני עובדת ברשת מזון כקופאית ראשית ואחראית משמרת ,בסופר שלנו אין צוות אחרי הצהריים ,זאת אומרת שמנהל סניף הולך בשעה 16:00 וגם עובדת נקיון ואין לנו שומר בכלל בסניף ואני נשארת לבד עם 2 קופאיות , אני מציינת שכל הבעיות כולל אבטחה מופנות אליי ואני בסך הכל קופאית ראשית שהוסמכתי להיות קופאית ראשית בלבד הסופר באחריותי בלת ברירה האם זה חוקי להשאיר סופר בלי מנהל אוו איש בטחון ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

אין כזה חוק העוסק בהתנהלות של סניף רשת מזון בלי מנהל ובלי איש ביטחון. אין זה גם מתחום דיני עבודה משאבי אנוש ושכר. מדובר בדרך הניהול של סניף רשת מזון. יש לרשת זו הנהלה ראשית ויש מנהל אחראי בסניף ועליהם לדעת את הסיכון הכרוך כשאין מנהל ואיש ביטחון בסניף בשעות אחה"צ. הפתרון למצוקתך האישית מצוי בידיהם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר