יורי

אי תשלום פיציים

שלום לכולם אני חייל משוחרר...בזמן שירותי הצבאי עבדתי במקום עבודה כשנתיים במשרה של חייל...דרך חברת נורקייט (ISS) , המשרה שלי היתה לא משרה מלאה...הייתי בא בערך 10 פעמים בחודש בממוצע, עקב קיצוצים בחברה בחצי שנה האחרונה כמעט ולא קראו לי לעבוד....השאלה שלי היא האם אני זכאי לפיצויים כלשהם...כי אני מכיר סעיף בחוק שאומר שעל כל שנת עבודה מגיע לי משכורת חודשית...למי שמבין אנא תחדדו לי את הסוגיה הזאת כדי שאבין את זכויותיי לגבי האם מגיעים לי פיצויים או שלא נ.ב - כשדיברתי עם המעסיק על העניין זה כמו לדבר אל הקיר..הוא אומר שהוא לא הכתובת... תודה רבה מראש לעוזרים

item.Author מנהל הפורום עו"ד אורית רוזן אור

כמענה לשאלתך נדרשים פרטים נוספים דוגמת הסכם עבודה, מילוי דוחות נוכחות וכיו"ב מציעה לפנות לייעוץ פרטני בעניין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משאבי אנוש ושכר