פיטורים?
יש לי מנקה אחת לשבוע למשך חמש שעות בנובמבר האחרון מלאו לה שנת עבודה אצלי והיא ביקשה הבראה וחופש הבאתי את זה לחשוב אצל העובדת של הרואת חשבון שלי וקיבלתי ממנה את הסכום אותו הייתי צריכה לשלם לה. באוגוסט האחרון היא קיבלה ממני מפרעה על סך 300 ש"ח. בתחילת עבודתה היא אמרה שמגיעה לה חצי שעת עבודה הפסקה והיא לא לוקחת אותה תוך כדי עבודה והיא מסיימת חצי שעה לפני הזמן זאת אומרת שהיא נותנת בפועל ארבע וחצי שעות. היא התקשרה לאחר כמה ימים ואמרה שהיתה לי טעות בחישוב ושמגיעה לה יותר. אמרתי לה שבמשרד הרואת חשבון חישבו זאת והיא אמרה שהיא עובדת אצל מישהי שהיא יודעת לחשב את זה והיא אמרה לה שזו טעות אמרתי לה שאבדוק זאת שנית ואודיע לה על כך בבואה אלי והיא שמה אותי בספיקר אצל אותה עובדת ואיימה שלא כדאי שנגיע וכשהיא לא סיימה את המשפט אמרתי לה לאן את רוצה להגיע ושלא מתאים לי סגנון הדיבור ואבדוק ונדבר כשתבוא. כשהיא באה בטעות נפלט לה שהייתי על ספיקר מה שמאוד הרגיז אותי. אמרתי לה שבדקתי ואכן יש הפרש של מאה חמישים אבל המפרעה שהיא קיבלה ממני באוגוסט היא שלש מאות ולא מאתיים כפי שטענה. והוכחתי לה שיקבלה ממני צק שהיא טענה שלא קיבלה והוכחתי לה שנפרע על ידה והיה על שמה. אמרתי לה שעובד שעובד פחות משש שעות לא זכאי להפסקה והוצאתי לה הוכחה מהאינטרנט לפי פיסקה 20ואז היא טענה שהיא לוקחת רק רבע שעה. ואז היא כעסה מאוד ודיברה מאוד לא יפה אלי אבל פנתה לנקות. וביקשה ממני שאביא לה מצעים. תוך כדי כך היא מילמלה לכיוון שלי שהיא לא רוצה לעבוד יותר והיא אמרה לי מגעילה. והלכה בלי לומר כלום. היום היא מתקשרת אלי כאילו כלום לא קרה ואמרת לי שביום חמישי הקרוב היא לא תגיע כי היא נוסעת לקברי צדיקים. אמרתי לה שלפי איך שהיא התנהגה בפעם האחרונה אני הבנתי שהיא עוזבת ואז היא אמרה שפשוט לאור מה שקרה היא לא עבדה רק באותו יום ושהיא אמרה שלום שזה שקר מוחלט. מה אני אמורה לעשות במצב זה???????