היתנכלות מצד מנהלת
התחלתי לעבוד בחברה כ"א גדולה פני כחמישה חודשים.בחודש השני לעבודתי,ניקראתי חצי שעה לסיום יום העבודה ע"י המנהלת האישית שלי למשרדה של מנהלת משאבי אנוש.להפתעתי הגדולה נערך לי שימוע,שכבר בסיומו פוטרתי לאלתר.הסיבות לשימוע היו שיקריות לחלוטין.הואשמתי שבנות מהמחלקה שלי,בעצם חברותיי,התלוננו בפניהן על שלא נוח להן לעבוד במחיצתי.שאני מוריד את המורל במחלקה,שאני בעצם מתסיסה וממרידה אותן כנגד הנהלת החברה.חשתי נורא.כאילו צלבו אותי.מאחר שהודגש גם בעל פה וגם בכתב,שהתלונות הגיעו מחברותיי למחלקה אמרתי שאני רוצה לשמוע את הדברים מהן.שאני רוצה את האמת שלי.כמובן שלא ניתנה לי ההיזדמנות להוכיח את חפותי.הבנות ראו את המכתב,כעסו והכחישו.כשהן שאלו מי אותן בנות שהתלוננו? נאמר להן שהכוונה היתה לבנות ממחלקה אחרת ושבעצם הסיבה לפיטורים שלי היתה מתח גדול ביני לבין המנהלת האישית שלי וכן חוסר כימיה.דבר שבו לא חשתי כלל.עזבתי פגועה ומושפלת את העבודה .ביום למוחרת ביקשתי להוכיח את האמת שלי.ניפגשתי לשיחה עם מנכ"ל החברה שביקש לשמוע את דבריי.התנצל על הכל ועל כל ההליך וביקש שאחזור לעבודה,לאחר שישוחח עם המנהלת.היה קשה לי לחזור לעבוד לאחר כל אותן אשמות שעבורי היו קשות ,אך היה חשוב לי להמשיך לעבוד ולדאוג לפרנסתה של ביתי הקטנה.לצערי,מסיבה כלשהי ולא ידועה לי,אותה מנהלת החליטה לשים לי רגל בכל דרך אפשרית.בחודש האחרון,ניקראתי למשרדה וקיבלתי מכתב אזהרה שאומר שאם תוך שבוע ימים לא אעמוד ביעדים שלי אפוטר.רוצה לציין שלאורך כל התקופה למעט החודש האחרון,עמדתי ביעדים,קיבלתי ת.הצטיינות ובאפריל כשהייתי אמורה לקבל שוב מצטיינת ,היא דאגה שלא אקבל זאת.כרגע אני בבית.ביקשתי ממנהלת משאבי אנוש למסור לידיי את כל הניירת שלי בנוסף גם את מכתב הפיטורין הראשון ואת אותו מכתב השיקרי עם אותן הכפשות,אך הם טוענים שהוא לא נמצא.אני רוצה לדעת האם ישנה פה עילה להוצאת דיבה? והאם הם מחוייבים למסור ליידי את המסמכים הללו.כל הניירת נימסר לי ,למעט שני המסמכים הללו.בנוסף,בחוזה העבודה שלי הוחתמתי שכבר במשכורת הראשונה יקזזו ממני סך של 500 ש"ח וזה בעצם במידה ואגרום נזק לחברה.רוצה לציין שהחוזה הזה הינו לכלל העובדים ,אך בתפקידי לא יכולתי לגרום לאילו שהן נזקים לחברה.