הודיה

שכ"ט במקרה של ביטול תביעה

שלום. נתבעתי ע"י אביה של ילדתי בבימ"ש למשפחה. פניתי לעו"ד ושולם לו קרוב ל- 13,000 עבור הגשת כתב הגנה+עד 3 דיונים בבימ"ש. לאחר הכנת כתב הגנה ע"י העו"ד,עוד לפני שהגענו לדיונים-התובע ביטל את התביעה. העו"ד כבר קיבל את מלוא הסכום.האם זה מוצדק? או שנכון מבחינתי לדרוש החזר ובעצם לשלם רק עבור הכנת כתב התביעה?

אור גל-און, עו"ד

שלום רב, לגבי מוצדק או לא, יש לבחון היטב את הסכם שכה"ט ביניכם. יחד עם זאת, אני מוצא לנכון לציין, כי מדברייך עולה כי נוכח פועלו של עורך דינך הגיע ההליך לסיומו המהיר וע"פ רצונך ומבוקשך.

הודיה

ההליך הגיע לסיומו ממש לא ע"פ רצוני או מבוקשי. התובע ביטל התביעה בגלל בעיות עם עורך הדין שלו על פי מה שהבנתי. אז בעצם חוץ מהגשת כתב הגנה (שטרחתי עליו לא פחות מהעו"ד) לא נעשה מצד עורך הדין שלי דבר. אז שאלתי האם במקרה זה מוצדק קבלת התשלום?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שכר טרחה - יחסי עורך דין - לקוח