אלון

איך לגלות אם הבת שנולדה היא שלי או לא

גיליתי לפני כמה חודשים שלבחורה שיצאתי איתה פעם יש בת, ויכול להיות שהיא הבת שלי (לפי הגיל שלה) היא מתעקשת שאני לא האבא וזה ממישהו אחר. איך אני יכול לדעת אם היא הבת שלי או לא, לא יכול להיות שיש לי ילדה והיא תסתיר אותה ממני.

עו"ד הילה בורנשטיין

אלון שלום, אתה יכול לפנות בבקשה לבית המשפט לבדיקת אבהות. מאחר ולפי תיאורך בת זוגך לשעבר אינה נשואה סביר כי בית המשפט ייעתר למבוקש. קח בחשבון כי במקרה שיתגלה בבדיקת האבהות כי אתה אכן אביה של הקטינה תצטרך ככל הנראה לשאת במזונותיה. בהצלחה