Mishehi

הפרת הסדרי ראייה

במהלך הליך משפטי שיזם להפחתת מזונות, הוא החליט על דעת עצמו להפחית את זמני הסדרי הראייה שלו עליהם חתם בהסכם. השופטת אפילו לא התייחסה לכך. בחופש הגדול הוא אמור לקחתם לשבוע רצוף לפחות. במשך שנתיים לא עשה זאת ויש לי תחושה שגם בחופש הגדול הקרוב לא ייקח אותם. כשלא נוח לו מאחר לקחתם או מחזיר מוקדם יותר. אציין שלוקח אותם פעם בשבוע לשנתיים ולסירוגין סופ"ש משישי בשש עד שבת בערב. כל החופשים איתי כי אני מורה. האם שווה להשקיע בתביעה? שבוע בחופש גדול עם שלושה הוא מאוד יקר... אני שבויה לרצונותיו, למשל השבוע הודיע להם שמחזיר אותם עד 12 בשבת. התוכניות שלי לא שוות התייחסות... תודה

עו"ד הילה בורנשטיין

שלום לך, מומלץ מאוד להגיש תביעה בגין הפרת הסדרי ראייה. במידה ואת מחליטה לעשות כן תדאגי שתהיינה לך ראיות שמוכיחות את ההפרות (למשל התכתבויות) חשוב להבין שלהפרת הסדרי ראייה יש גם משמעויות כלכליות וזאת מעבר להפרה של הסכם. בהצלחה