תמר באום

מעמד עקרת הבית בחוק ביטוח לאומי של משפט זר

קוראים לי תמר באום ואני סטודנטית שנה א' בפקולטה למשפטים באוניברסיטה העברית. אני כותבת עבודה על מעמדה של עקרת הבית בחוק הביטוח הלאומי. באחד מהפרקים אני צריכה לבצע מחקר השוואתי לשיטת משפט זרה. שאלתי היא האם תוכלו לייעץ לי על מעמד עקרת הבית בחוק ביטוח לאומי של משפט זר? העניין די דחוף ולכן אודה מאוד על תשובה מהירה בברכה תמר באום

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

תמר, שלום רב, הפורום אינו מיועד לשאלות מסוג זה. הוא נועד לתשובות ראשוניות על שאלות כלליות, "לתת כיוון" לשואלים ולא להחליף ייעוץ פרטני. את נדרשת (כך אני מניח) לעבודת חקר מעמיקה שמקומה אינו בפורום. בהצלחה