מושיקו

הלוואה מתושב בלגי לאזרח ישראלי מחשבון בנק שויצרי

שלום רב חבר טוב מבלגיה הלווה לי סכום של 700,000 $ עבור רכישת דירה כאשר הוא העביר לי את הכסף מחשבון בנק שלו בשוויץ יש לנו מסמך חתום ע''י עו''ד על ההסכם בינינו כמו''כ הוא הביא תצהיר בעל תוקף משפטי מחייב מהרו''ח שלו בבלגיה על כשרות הכסף ועל כך שהוא מנהל את ספרי חשבונותיו לפי החוק ואין לו חבויות לרשות המסים בבלגיה פקיד הבנק פה בארץ מבקש אישור מרו''ח שויצרי על כשרות הכסף וניהול ספרי חשבונות מול הרשויות שם [ דבר שאין לו ] האם הדרישה לגיטימית והאם יש מה לעשות בנידון .

עו"ד איתי ברכה

מושיקו שלום, הדרישות אינן לגיטימיות, אך הן בהחלט קיימות. באפשרותך לפנות אלינו לייעוץ פרטני בנושא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הלבנת הון וגילוי מרצון