רועי

ערעור על שטח חניה

רועי שלום לפני 6 שנים החלה המועצה לחייב אותונעל חניה תת קרקעית כאשר שנה לאחר מכן נשלח ערעור על הגודל שכן הוא לא פרופורציונלי לגודל (הם מחייבים כפול מהגדול) לאחרונה קבלתי נסח טאבו הכולל גם את החניה אשר מראה שחור על גבי לבן את מה שטענו כבר 6 שנים שהחיוב הוא כפול מהשטח . לפני חודשיים ערערתי על שטח חניה למועצה. תשובתם התקבלה לפני שבוע והם דוחים את הערעור שלי בטענה כי עבר זמן הקבוע בחוק לערעור ללא פירוט של הסעיף בחוק. מה הזמן המרבי הקבוע בחוק להגשת ערעור ?מה כן ניתן לעשות במידה ועבר הזמן?

רועי בלסיאנו עו"ד.

רועי שלום אם כוונתך להגשת ערעור, כלומר ערר, על תשובת מנהל הארנונה שדחתה טענותיכם אזי המועד הינו 30 יום מיום קבלת תשובת מנהל הארנונה. אם כוונתך להגשת ערעור מנהלי לבית משפט לעניינים מנהליים (מחוזי) על החלטת ועדת ערר לענייני ארנונה אזי המועד הינו תוך 45 ימים מיום קבלת החלטת ועדת ערר. מכל מקום ולאור עמדת המועצה אני ממליץ לך בחום רב לפנות למשרדי לקבלת יעוץ משפטי באופן מידי. בברכה, רועי בלסיאנו, עו"ד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה