לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרית

המעסיק משפיל, מזלזל ופוגע בזמן הריון

שלום אני עובדת מזה כשנה וחודשים כקוסמטיקאית. הנני בחודש השישי להריון . לאחר שחשתי לא בטוב וקיבלתי חופש מנוחה הגעתי לעבודה כרגיל וכשנתבקשתי לעשות מאמץ גופני במסגרת אחד מהתפקידים שלי הודעתי לבוס כי ישנו קושי בשבילי לעשותו וכי אפילו שאני קיבלתח חופש מנוחה לא ניצלתי אותו. באותו הרגע הוא הודיע לי שאני מפוטרתליד כל העובדים והלקוחות ושאני אקח את הדברים ואעוף לו מהעיניים. לאחר כיומיים הוא וטלפן כדי לשאול מה שלומי וגם שלח הודעה שבה נאמר כי הוא דורש בשלומי ושמחכים לי בעבודה. לאחר שיחה עימו וכי הבנתי שהוא ראה שעשה טעות החלטתי לחזור . אך מרגע חזרתי הוא משפיל אותי ואת כל הלקוחות שלי מעביר ואני יושבת בחוסר מעש וסופגת מבטים ודיבורים בפני ומאחורי גבי . הוא אמר לעובדים לא לדבר איתי וגם לחלק מלקוחותי שאני לא עובדת. הוא מייסר אותי כבר כמה ימים ואתמול אמרתי לו שבאמת קשה לי לעשות מטלה מסויימת אז הוא פנה אלי בגסות ואמר שאני אמציא לו טופס מרופא שומר שכביכול אסור לי לעשות את המטלה. כרגע אני אחרי בדיקות ומאחר וחשתי ברע אחרי שהוא פגע בי והשפיל אותי ליד כולם החלו כאבים עזים ופניתי לרופא שביקש שאני אנוח כמה ימים. מה עלי לעשות מכאן והלאה . אציין כי אני מאוד רוצה לעבוד אך לא בתנאים של זלזול וחרפה ולעג.מה עלי לעשות בנידון? אשמח לייעוץ כי אני חסרת אונים ממש. תודה רבה

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

שרית שלום, למעביד שלך אסור לנהוג כפי שהוא נוהג כלפיך. אני מציעה כי תפניאליו ותשוחחי איתו על כך ואולי אף תוציאי זאת בכתב.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות נשים בעבודה