לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליבר

קיצוצים ופגיעה בשכר בזמן היריון

שלום רב, ראשית תודה על הייעוץ ועל עצם ההרגשה שיש למי לפנות. אני בחודש 8 ולאחרונה חלו מס' קיצוצים בשכרי כמפורט להלן: 1. המעביד שלי הוריד תוספת בשכר המגיעה לי מזה שנתיים וחצי, טען (בע"פ) כי עשה זאת ל2 עובדות נוספות. 2. קיצץ באופן משמעותי בשכרי וטען (בע"פ) שעושה זאת גם לעובדים נוספים, 3. בכל שנה הייתה תוספת בשכר בגין וותק אך החל מ1.12 לא ניתנה כל תוספת אלא ישנה התעלמות מהדרגה ומהוותק. 4. יש לי 2 ילדים פחות מגיל 5 ולכאורה מגיע לי תוספת מעונות בסך 500 ש"ח מידי חודש. אך המעביד אינו מוכן לשלם זאת. 5. יש שינויים במבנה התלוש שגורמים לקיצוץ משמעותי בשכר 6. המשכורת משולמת בפיגור של כמה חודשים, המשכורת האחרונה שולמה - כרגיל באיחור ואף רק חלקית! ללא כל התרעה מראש. ההתנהלות הזו נמשכת במגמתיות תוך שהוא מנסה כל העת להטיל עלי משימות נוספות ללא תגמול נוסף. אינני מתכוונת להיכנע בקלות וברצוני לדעת מהן זכיותי? באילו צעדים ניתן לנקוט? אני מרגישה צורך בגורם מקצועי - כמוך שיעמוד לימיני וינחה אותי בהליכים הבאים אשמח לקבל מענה מהיר תודה רבה מראש!

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

ליבר שלום, אני מציעה כי תפני לקבלת יעוץ משפטי מסודר בענין זה. כך לדוגמא מכתב מעו"ד יכול להועיל.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות נשים בעבודה