משפטי– זאפ
משפטיפורומיםזכויות נשים בעבודהבזמן בדיקה תחת הרדמה כללית נעשה טיפול פולשני ע"י רופא ואח ללא נוכחות אחות וללא ידיעתי והסכמתי

מנהלי הפורום

עו"ד הדר פלד טל

עו"ד הדר פלד טל

עוסקת בתחום דיני עבודה משנת 1997. בעלת משרד עורכי דין בתחום משפט העבודה העוסק בייצוג עובדים ומעסיקים בתחום דיני העבודה ומעניק יעוץ, טיפול והכוונה בכל תחומי משפט העבודה. בנוסף, עוסקת עו"ד פלד-טל בתחום העסקת נשים וזכויותיהן בעבודה, אפליית נשים בהיריון ואחרי חופשת לידה וכן אפליה בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

0779977489
חזרה לפורום

בזמן בדיקה תחת הרדמה כללית נעשה טיפול פולשני ע"י רופא ואח ללא נוכחות אחות וללא ידיעתי והסכמתי

טרי
טרי

בתקנון לזכויות החולה זכאית אישה בזמן בדיקה גניקולוגית לבקש נוכחות אחות במקרים בהם הגניקולוג גבר. בבדיקה ביצעתי בבית חולים תחת הרדמה כללית קיבלתי טיפול פולשני ע"י רופא ואח ללא נוכחות אחות וזאת ללא ידיעתי או הסכמתי וכאשר הדבר נודע לי מאוד זעמתי. זהו מצב בלתי נסבל ועם כל הכבוד בית חולים חייב במקרים אלה לידע ולבקש הסכמת נשים שלא מעט מהן לא היו מסכימות ששני גברים יבצעו בהן בדיקה פולשנית ללא נוכחות אחות. מה דעתך ומה הזכות שעומדת לי? בברכה טרי- טרי טרי

RE:
גלי
עו"ד גלית סולומונוב-פוגל(נכתב ע"י: טרי)

טרי שלום, אכן אין זה הפורום המתאים לשאלתך ואני מציעה כי תפני שאלתך לפורום נזיקין שם בוודאי יוכלו להועיל לך יותר. בהצלחה.