מנהלי הפורום

עו"ד הדר פלד טל

עו"ד הדר פלד טל

עוסקת בתחום דיני עבודה משנת 1997. בעלת משרד עורכי דין בתחום משפט העבודה העוסק בייצוג עובדים ומעסיקים בתחום דיני העבודה ומעניק יעוץ, טיפול והכוונה בכל תחומי משפט העבודה. בנוסף, עוסקת עו"ד פלד-טל בתחום העסקת נשים וזכויותיהן בעבודה, אפליית נשים בהיריון ואחרי חופשת לידה וכן אפליה בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

קביעת פגישה
0779977489
חזרה לפורום

פיצויי פיטורין לאחר לידה

שיר
שירלי

שלום רב, אני 5 חודשים אחרי חופשת לידה ומתכוננת להתפטר ממקום עבודתי. שאלתי היא, בהנחה שאקבל פיצויים,האם הפיצויים יוצאים מקרן הפיצויים שיש לי (ומשיכתם תלויה בהחלטתי) או שהפיצויים ניתנים ממקום העבודה בלי לגעת בקרן הפיצויים?

RE:
גלי
עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

שירלי שלום, הפיצויים המשולמים לך ע"י המעביד כוללים את הפיצויים שנצברו מקרן הפיצויים שיש לך. המעביד מחשב כמה נצבר לך שם ומוסיף את היתרה בהנחה שיש חוסר. משיכתם של הפיצויים תלויה בך.

RE:RE:
שיר
שירלי

תודה רבה על המענה המהיר. מהו בעצם הסכום שמגיע לי, האם מדובר בחישוב של משכורתX מס' שנים שעבדתי? זהו הסכום שהמעביד משלים אליו?

RE:RE:RE:
גלי
עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

שירלי שלום, את הפיצויים מחשבים עפ"י משכורת אחרונה בדר"כ, אלא אם כן חלה הפחתה חד פעמית, בכפולה של מספר שנות העבודה שלך, אולם ישנם פיצויי פיטורים שמחשבים אחרת (ממוצע וכו'), לכן אני מציעה כי תבדקי עם רו"ח/עו"ד באם התחשיב שערכו לך הוא נכון.