כדי לקבל שעת הנקה חובה לעבוד 7 שעות ביום או שניתן לחלק את 35 השעות השבועיות באופן שונה?
שלום וברכה רציתי לדעת האם בכדי לקבל את שעת הההנקה חייבת לעבוד שבע שעות ביום או שישנה אפשרות לחלק את 35 השעות באופן שונה???? אשמח לתשובה
עינת שלום, שעת הנקה היא בגין משרה מלאה. אינני יודעת האם את עובדת 5 ימים בשבוע או שישה.
שלום וברכה אני עובדת 40 שעות בחמישה ימים הנחשבים במקום עבודתי כמשרה מלאה נאמר לי שעל מנת לקבל שעת הנקה עלי לעבוד לפחות שבע שעות רציתי לדעת אם יש יום מסויים במהלך השבוע או לחילופין נעדרתינ לגמרי באותו שבוע. ברור שלא אקבל שעת הנקה באותו יום אך האם זה פוגם בזכות שלי לקבל שעת הנקה על הימים באותו שבוע בהםמ כן עבדתי שבע שעות???זא האם חייבים רצף? האם החישוב הוא יומי או שבועי
תודה לתשובתך אני בעיקרון עובדת 41 הנחשבות במקוםעהוגתי למשרה מלאה . אם אני מקבלת שעת הנקה אמורה לעבוד 36 . שאלתי אם חייבת לחלקן באופן שווה על פני השבוע או שיכולה לעבוד בכי יום שעות משתנות העיקר שאגיע ל36
ווגם האם אפשרי שזה יהיה יעל פי יום. לדוג ביום שאעבוד שבע שעות אקבל וביום שלא אשלים שבע לא אקבל או שהתנאי הוא רק אם מקפידה לעבוד 7 שעות ביום כל השבוע.