משפטי– זאפ
משפטיפורומיםזכויות נשים בעבודההנוהל לגבי קבלת שעת הנקה - בשעות הבוקר או בסוף יום העבודה?

מנהלי הפורום

עו"ד הדר פלד טל

עו"ד הדר פלד טל

עוסקת בתחום דיני עבודה משנת 1997. בעלת משרד עורכי דין בתחום משפט העבודה העוסק בייצוג עובדים ומעסיקים בתחום דיני העבודה ומעניק יעוץ, טיפול והכוונה בכל תחומי משפט העבודה. בנוסף, עוסקת עו"ד פלד-טל בתחום העסקת נשים וזכויותיהן בעבודה, אפליית נשים בהיריון ואחרי חופשת לידה וכן אפליה בניגוד לחוק שוויון הזדמנויות בעבודה.

קביעת פגישה
0779977489
חזרה לפורום

הנוהל לגבי קבלת שעת הנקה - בשעות הבוקר או בסוף יום העבודה?

סיו
סיון

שלום, אני עובדת במשרד כ-5 שנים. כל יום 8 שעות, 5 ימים בשבוע. הארכתי את חופשת הלידה למשך שבועיים. האם מגיעה לי שעת הנקה? האם אני נחשבת משרה מלאה? הבוס שלי מחשיב את המשרה שלי כ- 75% משרה.....? מה הנוהל לגבי שעת הנקה, יש הגבלה אם לקחת אותה בבוקר או בסוף היום? תודה.

RE:
גלי
עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

סיון שלום, את זכאית לשעת הנקה במידה ואת עובדת במשרה מלאה. 8 שעות ביום אינן מהוות משרה מלאה כאשר עובדים 5 ימים בשבוע. שעת הנקה היא בדר"כ בסוף היום.