פוטרתי בפתאומיות כיוון שהבעתי רצון להכנס להיריון
שלום רב, עבדתי ברשת חנויות במשך 7.5 שנים שנה וחצי מתוכן ניהלתי סניף. בחצי השנה האחרונה החליטו שאני לא זמינה מספיק (כי הילדה שלי נכנסה לגן עירייה רק בחודש שעבר) ולכן הביאו מנהלת חדשה לחנות... למנהלת החדשה 2 תאומים בגיל של הילדה שלי והיא בת גילי... מעבר לכל מיני חילוקי דעות ושינוי המשמרות שלי (היא לקחה לי את כל משמרות הבוקר ונאלצתי ליצור קשר עם ההנהלה הגבוהה שבקושי אישרו לי 2 משמרות בוקר בשבוע) היא פשוט התחילה למרר לי את החיים... תוך כדי שיחה אתהו עלה הנושא שהאשה שלה (היא בנישואים חד מיניים) בהריון מתקדם עם ילד שלישי ואני אמרתי שגם אני הייתי שמחה להכנס להריון למרות שלא מצליח לי... היא התחילה לחקור ולשאול מה לדעתי יהיה עם החנות במידה ואכנס להריון ואמרתי שכיוון שיש עוד 3 עובדות ועוד אחת צפויה לשוב מחל"ד ואני לא חושבת שתהיה בעיה ובכל אופן נחצה את הגשר כשנגיע אליו.. היא אמרה בכמה הזדמנויות ש "לא מתאים" לה שמישהי מהעובדות תיהיה בהריון כשהאשה שלה צפויה ללדת ואני אמרתי שלכל אחד יש את התוכניות שלו לגביי חייו.... כעבור מס' שבועות פוטרתי מהיום להיום.... - אציין ששילמו לי הודעה מראש (לפי מינימום - למרות שקיבלתי 29 לשעה) ושום הסבר לגבי למה פוטרתי - רק שיחת טלפון מבעל העסק ש"לא מתאים יותר"..... אני יודעת בוודאות מוחלטת שפוטרתי כי הבעתי רצון להכנס להריון כיוון שלפני 4 שנים בסניף הקודם שבו עבדה המנהלת הזאת פוטרה בחורה שרצתה להכנס להריון ונאמר לה בפירוש שכיוון שהמנהלת עוברת טיפולי פוריות ומנסה להרות זה "לא מתחשב" מצידה להעמיד את הצוות והחנות במצב שכזה... - בחודש הראשון שלאחר פיטוריי הייתי בהלם ולא הבנתי מה הבעיה ועכשיו שהרוחות נרגעו אני פשוט זועמת ומנסה להבין האם מה שעשו לי פה הוא חוקי בכלל???? - אודה לתשובתך.
מרין שלום, אם תוכלי להוכיח כי פוטרת מחמת רצונך להיכנס להריון, יש לך עילה לתביעה