נאוה ליפשיץ

תרמית מאדם שביקש ברחוב שאלווה לו 200 ש״ח עםמאיזה סיפור שבאותו הרגע היה ממש משכני

יש לי קשר טלפוני איתו בוואטסאפ. הוא מקפיד לענות לי אבל לא מחזיר את הכסף. האם אניניכולה לאתר אותו דרך המשטרה על ידי מעקב אחרי מיקומוז?

עו"ד מיכל לוצאטו

נאוה שלום, התנצלותי על העיכוב בתשובה אשר נבע מתקלה טכנית באתר. ממליצה כי תפני למשטרה והם יוכלו לספק לך את התשובות בנושא. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.