ביטול תיק שפתחו לי בעקבות חוב
שלום, לפני מספר שנים היה לי חוב גדול של 42,000 ש"ח באחד הבנקים הגדולים. לפני שבוע קיבלתי הודעה מבית המשפט כי נפתח נגדי תיק הוצאה לפועל והחוב נכון לעכשיו 61,000 ש"ח. הייתי רוצה לסגור את התיק והנני רוצה לשלם את החוב של 42,000 כדי לסגור את החוב. האם זה אפשרי? מה אני אמורה לעשות לדעתך? האם יש לי סיכויי הצלחה לא לשלם את הריבית שהצטברה? תודה מראש.
קרן שלום. הבנקים יסכימו להגיע איתך לפשרה ולקבל את קרן החוב במידה והם ישתכנעו שלא יוכלו לגבות באמצעות הליכי הוצל"פ. הדבר הראשון שעליך לעשות , לפנות תוך 20 ימים מקבלת האזהרה ללשכת ההוצל"פהקרובה למקום מגורייך ולהגיש בקשה לצו תשלומים כפי יכולתך. כך תמנעי מהבנק לנקוט נגדך בהליכים של עיקול מטלטלין , עיקול משכורת , עיקול והגבלת חשבון הבנק. לאחר קבלת צו התשלומים , גשי לעוה"ד שמייצג את הבנק ונסי להגיע איתו להסדר לסילוק החוב. המלצתי לשכור שירותיו של עו"ד ע"מ שידריך אותך בהכנת הבקשה ללשכת ההוצל"פ ובעיקר בניהול מו"מ מול עוה"ד של הבנק. סיכויים רבים שהוא יצליח להגיע להסדר טוב יותר. בהצלחה צבי וישנגרד , משרד עו"ד רח' ההסתדרות 26 פ"ת טל' – 0773305642 פקס: 077-9307570 דוא"ל: zvi@zvilaw.co.il www.zvilaw.co.il
שאלות נפוצות:
אשכנזי
סנדד3ה
אשכנזי