חוב לרשות השידור
שלום יש לי חוב לרשות השידור מאמצע 2008 לטענת משרד עו"ד ועד היום למה קבעו מ 2008 אני לא יודעת הם גם לא מוכנים לתת תשובות יש לי גם צו עיקול על האוטו בהוצאה לפועל .. התקשרתי למשרד עו"ד הם מוכנים להוריד את החוב ללא ריביות כמו שהם טוענים ל2,700 ש"ח ולבטל את העיקול .. אחרי כמה דקות שהסכמתי לשלם היא אומר שהיא שחכה לחשב לי את שכר הטרחה שזה 1200 ש"ח בנוסף לסכום החוב הבחורה שענתה לי לטלפון דיברה ממש מגעיל !!!! כששאלתי אותה שאלות היא אמרה שהיא לא חייבת לי כלום ושהיא עושה לי טובה ואם אני רוצה אני ישלם עכשיו כי יש עוד עבודה ואין לה זמן חוצפנים א. האם אני צריכה לשלם שכר טרחה שלא אני רכשתי את שירותם ? והאם זה הסכום ? כי לפי כתבות באינטרנט זה לא חוקי ב. איך אני יכולה לקבל יותר מידע על התשום ? ג. האם אני יכולה לשלם ישר לרשות השידור ללא ערבות של עו"ד? ד. איך אני מבטלת את העיכול על האוטו ? אשמח לתשובות תודה מראש
1. ''רשות השידור הישראלית (בפירוק) מתכבדת להודיע בזאת לבית המשפט כי לפי חוק השידור הציבורי 11 באוגוסט 2014 סעיף 104 שכותרתו ''הקפאת הליכים'' מיום הפרסום לא ניתן להמשיך או לפתוח בשום הליך נגד הרשות, אלא ברשות המפרק ו בתנאים שיקבע'' (הנהלת רשות השידור מרכזיה יפו 161 י-ם 5015555 - 02). 2. תבקשי מהם להראות לך שיש להם זכות להמשיך בהליכים נגדך. 3. ברגע שעו"ד פתח נגדך תיק, בעיקרון אינך יכולה לפנות לנושה כי העו"ד בא כח הנושה, ולכן לא ברור לי איך תשלמי "ישר" לרשות השידור 4. לבטל עיקול רכב, צריך להגיש בקשה...
לא הבנתי מה זה אומר "הקפאת הליכים" לגבי החוב משנת 2008 ועד היום ? אני לא צריכה לשלם ? האם יש כמה עו"ד מייצגים את רשות השידור כמו עו"ד ריידמן ? איתם דיברתי והבשת ביטול עיכול על האוטו מול מי אני עושה את זה? תודה מראש
תודה על התשובה