לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
priya chen

גבייה של החלטה שניתנה פשרה שנעשתה בהעדר ותחת יפוי כח מזוייף

נ היי, לי יש שאלה : עוה"ד גדעון פישר הגיש תובענה בשמי ,תחת יפוי כח שזייף בו התחזה לאפוטרופוס. על מנת לקצר בדברים, הוא זייף עוד מסמכים, נתוני תובענה וכו' , וערך עיסקאות עם הנתבעים להעביר לידם זכויות יוצרים בבעלותי, שהפרו ללא חוזה, לצורך העלים מבית המשפט שמדובר בהפרת זכויות ללא חוזה וחרף מכתב התראה, לא ערך גילוי מסמכים, לא סתר טענות, לא הגיש ראיות ומה שהגיד טישטש ואני לא אלאה אתכם כרגע איך הוא ביצע שורה של עבירות פליליות בצורה באמת באמת מרשימה. וצריך לעשות קורס לרמיית בית דין שמבוסס על הטכניקות המרשימות שלו. בכל אופן ולמרבה הצער התיק נוהל ע"י ד"ר וינוגרד ללא ידיעתי, הווה אומר שחשיפת ההונאה נבלמת באמצעות עבירות מרמה והונאה פועח יוצר של הון שלטון. ולצערי כי רב, לא רק שהשופטים פעלו בחוסר סמכות שיפוטית אלא ששופטי בית המשפט העליון גם נתנו החלטות שחורגות מחוק זכויות יוצרים, ונתנו הרשאה לנתבעים בחומרים מפרים, חרף התנגדותי וביודעין שחומרים אלו משמשים להטרדה וסחיטה באיומים להעברת קניין לנתבעים הבריונים, שבינהם מפיק הישרדות. החל מהיום שתפסתי את פישר מבצע את ההונאה, ואט אט החלתי חושפת את הזיופים והעבירות שביצע וכלשונו "עקב בצד אגודל", מערכת המשפט על כל רשויותיה והמשטרה, יוצאים מגידרם להסוות את רמיית בית המשפט בלשון המעטה, שאגב גם מנוהלת בדלתיים סגורות ותחת תצהיר בקשה לדיון בדלתיים סגורות שזוייף לאחר חתימת קונסול ישראל בלונדון, שם הייתי תושב כשפישר ביצע זיוף יפוי הכח והרמייה. ודוק: לאחר שפישר עשה ויברח, כבוד השופט בנימיני חרג מחוק יסוד כבוד האדם וחירותו והתנה מתן שיפוט במינוי עו"ד, וחרג מחוק הכשרות ואיים שימנה לי אפרוטופוס, הגם שאני אדם כשיר, אם לא אסכים, וזאת כאמור כשהוא עצמו פועל תחת יפוי כח מזוייף בו פישר התחזה לאפוטרופוס. ואני אדלג על פרטים רבים ומזעזעים, כמו גם החלטות שמלמדות על בלימה של כל נסיון לנשיב את הצדק הטבעי, ורק אציין שסחבת הדין נמשכה כשש שנים בהם הית המשפט מסרב לתת החלטה לצו מניעה קבוע בזמן שאני נתונה להטרדה מינית, וסחיטה באיומים בהליך משפטי בו הנתבעים התנו הפסקת סחיטה והטרדה בהעברת קניין רוחני לידם. בשנת 2014 מונה לתיק השופט גינת. לאחר 10 ימים, תוך התעלמות מבקשה לפי בזיון בית המשפט שכללה מאות ראיות ובקשה לצו מניעה קבוע, לא טרח לזמן דיון שבנימיני הבטיח לקיים משך שנתיים ולא קיים, ומחק את התובענה בהעדר כל הצדדים, ללא מתן זכות טיעון, לא נתן פסק דין שנותן מענה לסוגיות הנדונות בבקשות, ושעה שסרב לתת החלטה לבקשה לבטלות ביית משפט בגין רמיית בית משפט וראיות חדשות, השאיר את כל ההחלטות שניתנו לנתבעים כתוצאה מהרמייה עומדות על כנם. וה על קצה המזלג ,כי באמת שהמקרה כולל ומורכב מעשרות עבירות פליליות והחלטות אינספור שאינן עולות עם החוק, וגם עבירות מנהליות פליליות. ולשאלתי: בית המשפט נתן החלטה לשחרור נתבע 2 על הסף, לטענת כבוד השופט בכר, כתוצאה מהסכמות ערך עימו עוה"ד

עו"ד סמדר בוכובזה

נראה לי שלא היה מקום להמשך דברייך.. נא שאלתך בקצרה ובתמצית, תודה

priya chen

ההוצאה לפועל רוצה לגבות החלטה שניתנה תחת יפוי כח מזוייף ובהעדרי לעו"ד גדעון פישר שהתחזה לאפוטרופוס שלי ועשה עיסקה בחוסר סמכות שיפוטית עם הנתבעים במרמה ובזדון לשחררם מהתביעה. נפסק תשלום הוצאות ומע"מ, על כך הרשם גם הוסיף בחוסר סמכות ריבית והצמדה, ומסרב לבטלה ןמסרב להעביר את העניין לברור מול בית משפט מחוזי תל אביב, כשמימלא לא רק שההחלטה בטלה מעיקרא בגין חוסר סמכות שיפוטית אלא גם את התנאי המפסיק שנקבע בהחלטה הפר התובע. אשר על כן, ניתן לומר שההוצאה לפועל מתכננת כניסה, עיקול וגבייה בחוסר סמכות ביודעין והם מסרבים לחדול ללא החלטת בית משפט מחד, מאידך מסרבים לפנות לבית משפט, ומצד שלישי בית משפט מסרב לתת לי שיפוט ותעקש על זכותו להשאיר החלטות שניתנו בהעדר ותחת יפוי כח מזוייף כתוצאה ממרמה עומדות על כנן. התיק נוהל ע"י ד"ר אליהו וינוגרד, לכאורה עולה חשד שהמערכת כולנ מחפה על עבירות זיוף ומרמה בניהולו. איזה הליכים עומדים לי תחת חוק לפני שיבצעו מה שנראה כגניבה, ומה דורש ממני סעיף 80 לחוק הלישכה ? האם זה יכול לסייע לבלום את העבירות הפליליות ?

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום הוצאה לפועל