זיוף חשבון בנק על שמי והוצאת צ'קים מתוך חשבון זה
שלום, לפני מספר חודשים גיליתי שפתחו נגדי תיק בהוצאה לפועל, לאחר בירור מעמיק בנושא גיליתי שזה בהחלט תיק על שמי ותעודת הזהות שלי אך חשבון שאינו מוכר לי, ביררתי וגיליתי שנפתח חשבון בנק על שמי ושהוצאו ממנו מעל 15 פנקסי צ'קים על שמי!! הצ'קים הגיעו להוצאה לפועל וכעת דורשים ממני תשלום . העיניין מטופל במשטרה כמובן אך אני צריכה לטפל בעצמי בעיניין ההוצאה לפועל כי זה לא קשור למשטרה, אין באפשרותי לשכור עורך דין לכן אני מנסה לסדר את העיניין בעצמי. הגשתי טפסי התנגדות, הארכת מועד להגשת התנגדות ועיכוב הליכים להוצאה לפועל אך מכיוון שאיחרתי ביום אחד את המועד הגשה (בגלל דואר ישראל שעובד כלכך לאט) אז התחילו נגדי הליכים והחשבון האמיתי שלי עוכל . מה אני יכולה לעשות על מנת להסביר להם שהחשבון של הצ'קים זה לא חשבון אמיתי ? יש דרך ליצור איתם קשר? זה מרגיש כיאילו זה מוסד אטום, אין דרך לתקשר איתם ! ואחד התיקים הועבר לבית משפט אך אמרו לי שעל מנת שיוכלו לעכב הליכים אני צריכה להפקיד 1000 ש"ל לפיקדון בית המשפט, אך החשבון שלי מעוכל ואין לי מאיפה להוציא כסף .
במקרה כזה הייתי ככל הנראה ממליצה להגיש בקשה לפשיטת רגל...לאחד כל התיקים יחד, תחת בירור של מנהל מיוחד...הליך מהיר יותר...וזריז ונכון יותר