אהרון

שנת יצור של הרכב במקום 22 פורסם 23

שלום קנתי רכב במרכז הוצאה לפועל העו"ד פירסם את הרכב שנה יצור 23 ובפועל שנת יצור 22 הרכב מיבוא אישי המירון שפורסם של שנת 23 באתר של המכרזים יש אפשר של כ25 % בין שנת היצור שפורסם ושנת היצור בפועל אני קנתי את הרכב לפי מחירון של שנת 23 ותמחרתי את זה שהגעתי לחברה לעשות טיפול הדברר שהרכב הוא משנת יצור 22 ולא כפי שפורסם האם אני יכול לתבוע את עו"ד ואת רשם הוצהל לפועל על הטעיה

item.Author מנהל הפורום עו"ד רפי רפאלי

צריך לבדוק את כל הנתבונים מה בדיוק פורסם, והאם הפרסום היה על הרכב שקנית וכד' ואז להחליט איך לפעול