נעמה

פתיחת הסכם גירושין ודיון בו מחדש

התגרשתי לפני כשלוש שנים. הגירושין היו בהסכמה הדדית ועו"ד משותף טיפל בהסכם הגירושין. ברשותנו היה משרד מצליח מאד ומספר נכסים. רק לאחר חתימת ההסכם הבנתי שעשיתי טעויות רבות בהתנהלותי מול גרושי, טעויות שגרמו לי למצוקה כלכלית קשה. האם ניתן לפתוח הסכם גירושין לדון בו מחדש ,לאחר שלוש שנים ולתבוע את חלקי האמיתי ברכושנו שהיה משותף?

עו"ד רינה פוליטי

נעמה שלום ככלל, הסכם גירושין או הסכם ממון שאושרו בפני בית המשפט,קשה מאוד לבטלם אלא אם כן נתגלו לך עובדות או נסיבות שלא ידעת עליהם בעת חתימת ההסכם. הייתי מציעה כי תפרשי בפני עורך דין בתחום ענייני המשפחה את כל העובדות ותקבלי חוות דעת מקצועית לנוכח הנסיבוות אותן את מפרטת בשאלתך. אבהיר כי רצוי לעשות זאת בזריזות לנוכח הזמן הרב שחלף אשמח לעמוד לרשותך לצורך הבהרות. בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חלוקת רכוש ואיזון משאבים