אליה

דיירת בדיור ציבורי בו יתרחש תמא

שלום רב בבניין בו מתגוררת אימי יתבצע תמא 38 ואנו חוששים מאוד מהעניין שכן אימנו שוהה באופן רצוף בדירה עקב מוגבלותה נכותה וגילה המתקדם בנוסף לכך היא דיירת עמיגור ואנו חוששים כי מצב בריאותה יתערער עקב העבודות כאשר פנינו לחברת עמיגור הם ביקשו אישורים רבים המעידים על מצבה יחד עם זאת הם רמזו שלא נטפח תקוות. ברצוני לדעת מה ניתן לעשות?

עו"ד שי אליאב

מדובר בבעיה מורכבת ואינה פשוטה. חשוב, כצעדים מקדימים, כבר להיערך עם מסמכים רפואיים המעידים על מצבה. לאחר מכן, יש לעבוד בשיתוף פעולה עם עמיגור ומול החברה היזמית, על מנת שתיקח בחשבון את הצעדים הדרושים להבטחת בריאותה של האם.

אליה

תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תמ"א 38 ופינוי בינוי