דנית

ביטוח מנהלים במקום עבודה

שלום, אני בת 26, עובדת במקום העבודה שלי כשנתיים במסגרת של משרה סטודנטיאלית. הסובבים אותי לוחצים עליי לבקש ממקום העבודה לעשות ביטוח מנהלים. במקום העבודה שלי לא מציעים לי. האם זה באמת כ"כ חשוב או שזה בסדר אם אעשה ביטוח מנהלים במקום העבודה הבא שלי?

עו"ד טל זהבי

ביטוח מנהלים מכיל רכיבים רבים בניהם ביטוח במקרה של אובדן כושר עבודה, ביטוח במקרה של נכות מתאונה ועוד. לעניות דעתי כל אדם חייב להחזיק בביטוח מנהלים שישרת אותו בעת צרה. המלצתי לך היא לא להמתין ולדרוש ביטוח מהמעביד וכלל שתקדימי, ייטב.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות ביטוחי חיים