מלי

ניידות

לפני מספר שנים עקב אי ספיקה היקפית של כלי דם בגפיים תחתונות מרות הסטנטים ברגליים עברתי ועדה לניידות וקיבלתי 70% יציבה. מצבי הוחמר לאחר שהסטנטים נסתמו ונאלצתי לעבור ניתוח מעקפים מהאורטה איליאק וביפמורל ניתוח שהציל את רגליי . לאחרונה חליתי בדלקת מפרקים שגרונית שמערבת גם את כפות הרגליים. לאחר שביקשתי הלוואה לרכב הופניתי לועדה חוזרת לניידות. שאלתי: האם הועדה לניידות יכולה להפחית/לבטל את אחוזי הניידות בגלל הניתוח?

עו"ד רונן אבניאל

כל פעם שאת ניגשת לוועדת ניידות בסמכותה להפחית את אחוזי המוגבלות בניידות שנקבעו לך בוועדות קודמות.