רונן לוי

אני רוצה לתבוע מישהו ואני לא יודע איפה הוא גר, האם השופט יתן כנגדו פסק

אני רוצה לתבוע מישהו ואני לא יודע איפה הוא גר, האם השופט יתן כנגדו פסק דין בהעדר במידה ואני יוציא תדפיס איתור מען ממשרד הפנים של הכתובת המעודכנת שלו במשרד הפנים וזה יתפוס? למרות שהנתבע לא גר שם? או שהשופט יחייב אותי לקחת חוקר פרטי מקצועי ולאתר את הנתבע ולמסור לו את כתב התביעה?

גיא סגלוביץ',עו"ד

שלום, אני ממליץ לעשות מאמץ ולאתר את האדם. בסופו של דבר צריך לבצע המצאה של כתב הטענות כדי שההליך יחל. במיוחד בנסיבות שבהם אתה יודע שהכתובת אליה אתה רוצה להמציא אינה נכונה, הפתרון לא נמצא בהתעלמות מהמצב. יחד עם זאת, אם תעשה מאמץ משמעותי לאתר את הצד השני, כלל הוצאת תדפיס ותראה לבית המשפט את פעולותיך, ישנם כלים נוספים, כמו תחליף המצאה, למשל, אשר מאפשרים פתיחת הליך וניהולו.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות כספיות