אילן

רכישת רכב שנמצא במחסני חברת שליחויות בהולנד VSG logistics services

שלום רב, יש לי הצעה לרכישת רכב שרשום בישראל ואף נעשה בו שימוש במשך שנה וחצי ע"י תושב הולנד אשר כעת רוצה למכור את הרכב אשר מצוי כעת במחסנים של חברת VSG Logistics Services והם מבצעים את המכירה מתחילתה ועד סופה וזאת לאחר תשלום מחצית הסכום הנדרש.הם שולחים את הרכב ותוך 5 ימים הוא בארץ מגיע אלי ישירות ויש לי תקופת נסיון של 5 ימים לבדוק את הרכב ולגבש החלטה אם אני מעוניין ואז מעביר את מחצית הסכום הנותר ואם אני לא מעוניין-אני מקבל החזר מלא על התשלום שהועבר לפקודתם כפיקדון. אבקש לקבל ייעוץ רלוונטי בהתאם.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

אילן שלום, על פניו רכב המיובא ביבוא אישי לא ניתן להעביר את הבעלות בו במשך 12 חודשים לאחר רישומו, וכמו כן לגבי רכב תייר, עליו לייצא את הרכב תוך 6 חודשים אשר ניתן להאריכם לתקופה בת שנה, לאחריה יש לייצא את הרכב או לשלם את מלוא המס החל. לא ברור מהפנייה מה משמעות "נעשה בו שימוש", כיצד ומתי נרשם וכיצד רשום כעת, ומה טיב ומשמעות העובדה כי לכאורה הרכב נמצא בחו"ל ויש לשלוח אותו ארצה? שהיא פעולת יבוא. בשורה התחתונה מוצע לקבל ייעוץ משפטי בעניין שיכלול הצגת מלוא התשתית העובדתית והמסמכים הקיימים, ואשר יתיחס על פי מידע ונתונים גם להיבט הרכישה הנטעננת עצמה אל מול דיני יבוא/העברת בעלות ברכבים מיובאים, ווגם להיבט נושא השילוח וההתרה. בברכה, יואב הריס, עו"ד

דוד אוחנה

אהלן , תודה לפורום הנ"ל אני בדיוק בהתכתבות עם נוכל בשם christian alexander bader שמוכר רכב מסוג סוזוקי SX4 2011 ב 42,000 שח , הנוכל מציג עצמו כרופא שיניים שעבד בישראל וכעת באתונה , אותו סיפור שמופיע פה בשרשור של הפורום על בדיקה 5 ימים , הימנעות מהצגת הרשיונות, תמונה שלו וכו' הפעם עם חברה בשם maersk-cargo. שימו לב!

מנחם

אותה גברת בשינוי אדרת. Audi A4 2009 שמו של העובד תומס קרוגר. תומס עבד בחברת אלון אנרגיה ועזב לטובת עבודה חדשה בים הצפוני. שם חברת השילוח MGT logistics (intertrans). אתר מושקע עם תמונות של מנהלי החברה. חברת אלון אנרגיה לא מכירה אדם כזה... זהירות

אמיר

אותו תומס קרוגר מחברת דור אלון מוכר עכשיו סקודה ייטי 2011 באתר ייטי הוא עדיין עובר לים הצפוני. עוד לא המשכתי במגעים איתו... I am from Holland, but I have worked for Alon Oil Company in Israel, for a couple of years. Recently, I got a new very good job on an oil platform in North Sea and I am forced to sell the car I've used in Israel. Regarding the car, I can assure you that it is in perfect working condition! It looks and runs like new! It does not have a scratch, was kept in a garage, all revisions were made on time, no repairs needed. Also, the number of kilometers is real! I would also like to mention that the car is registered in Israel and the customs taxes are all paid. I do not know the car market very well, but I suppose the price(13.600 Euro) I am asking is a fair one, considering I can not sell it in Holland. The cars price in Holland are very cheap and also nobody wants a car which was registered in Israel. I am quite busy with my new job, so please write me back only if you are serious about buying the car and have the money available.

יואב

ועכשיו הוא מוכר מרצדס A-Class.. אותו אימייל בדיוק אותו סיפור עם MGT כבר חשבתי שהתגשם לי חלום אבל.. אין מתנות בחינם מסתבר :) מזל שהפורום הזה קיים!!! כמעט נפלתי! יישר כח! I am from Holland, but I have worked for Alon Oil Company in Israel, for a couple of years. Recently, I got a new very good job on an oil platform in North Sea and I am forced to sell the car I've used in Israel. Regarding the car, I can assure you that it is in perfect working condition! It looks and runs like new! It does not have a scratch, was kept in a garage, all revisions were made on time, no repairs needed. Also, the number of kilometers is real! I would also like to mention that the car is registered in Israel and the customs taxes are all paid. I do not know the car market very well, but I suppose the price(22.000 Euro) I am asking is a fair one, considering I can not sell it in Holland. The cars price in Holland are very cheap and also nobody wants a car which was registered in Israel. I am quite busy with my new job, so please write me back only if you are serious about buying the car and have the money available. יואב

מיכאל

המשך הנוכלות עכשיו יש טויוטה היילקס עם תמונות ,מחיר פיצוץ כולל דו"ח בדיקה ועוד פיתויים.. אמנם שלחתי פרטים והגעתי עד לקבלת "חוזה" אבל התחלתי לחשוד.. ביקשתי שישלח רשיון רכב ישראלי של הרכב וצילום דרכון אבל כנראה אני ימשיך לחכות.. הפעם זה תומס קרוגר Name: Thomas Kruger Passport: 146906571 Date of birth: 08.08.1960 Address: Fagelstraat 15, 6828 VN, Arnhem והחברה המשלחת היא MGT Alliance InterTrans B.V. K.v.K.: 970.19.426/1985 Btv: NL-68532.17.098B.01 Kriekenoord 19, 1111 PT, Amsterdam, Netherlands אז אנא היזהרו והזהירו אחרים!!! מיכאל.

רן תימור

חברים ערב טוב . יש סיפור דומה בסוזוקי גרנג ויטרה 2009 בחור בשם Tom Harold Kruger טוען שעבד בדור אלון........ ז ה י ר ו ת ............................

Dima

לפני כמה ימים מצאתי הצעה דומה , אצלי מדובר על תושב אנגליה , עם סיפור זהה לשלך , ואותן הדרישות מבחינת החברה . אני ירדתי מהסיפור , כי זב נשמע לי ממש מסריח , במיוחד לאור העובדה שהם מסרבים לשלוח רישיון רכב ( שכאמור לפיהם ישראלי ) לוחיות רישוי וכדומה . אם תרצה עוד פרטים תוכל לשלוח לי מייל. Dimax7@gmail.com

דור

דימה שלום, תגיד על איזה רכב מדובר ומה שם הבן אדם? גם אני ראיתי את ההודעה ודיברתי איתו

אדי

גם אני ראיתי רכב מסוג סזוקי ואותו הסיפור אשמח שתפרסמו פה פרטים, סוג הרכב והסיפור שנדע האם זה נוכלות או אמיתי אדי

מדי

גם אני ב התכתבות עם בחור בשם טוני בריטון מאנגליה וקיבלתי מייל מחברת השליחויות נשמע מאוד מוזר

אופיר

גם אני היום התכתבתי עם בחור בשם טוני בריטון מאנגליה. הוא פרסם מודעה, בלוח יד 2" על מכירת פיג'ו 407 2005 ב - 25,000 ש"ח. הוא שלח אלי מייל. הוא טוען שהרכב ישראלי ושהוא העביר אותו לאנגליה, אך מכיוון ששם נוסעים בצד שמאל וההיגוי של הרכב "הישראלי" הוא בצד ימין, אזי הוא צריך לשלוח את הרכב חזרה לישראל. קצת מוזר שאדם, שהוא אנגלי במוצאו, אינו יודע שבאנגליה נוסעים בצד שמאל??? ביקשתי ממנו פרטי התקשרות כמו טלפון או איש קשר בארץ, אך הוא שלח אלי את הבדיקה של VSG logistics services. נראה מאוד מוזר. האם מדובר בנוכל? אשמח לתשובתכם.

שביט

ידידיי,לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין את העוקץ.... כן ,יש המון כאלו ביד שתיים,כעת מככב דונלד סטריקלנד,מזבל אותם קשקושים,מבלי לקרוא פה התגובות הבנתי תוך שניות שמדובר פה בעוקץ-אני לא דפקתי לו חשבון וכתבתי לו שהוא נוכל,קצת איימתי עליו ,למה שאשב בשקט?,אולי יש עדיין תמימים שיכולים ליפול.... יש לפנות לאתר יד 2, הזהרו

שלומי

הכל סתם קישקוש אני כבר בקשר איתם מלא זמן זה עבודה בעיניים

יאיר

שלום גם אני בעל סיפור זהה . אותה חברת ספנות אותם תנאים . המוכר טוני בריטון מאנגליה אבל מדובר על רכב אחר ( לא פיגו או סוזוקי ) הוא שלח לי ת.ז. שלו ותמונה שלו עם ילדה. רשם לי שבאנגליה נוהגים בצד שמאל... אשמח לעצה בנושא

אילן

היי גם לי יש סיפור זהה עם אותה חברת לוגיסטיקה ואותו טוני בריטון שלחתי להם פרטים מזהים כגון: מס' טלפון.כתובת ומספר דרכון כדי שינפיקו חוזה החוזה נשלח אליי במייל והוא נראה יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי. איך אני יכול להיות בטוח שלא משתמשים בפרטים שלי כדי לזייף עסקה אחרת? אילן

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב הריס

על פניו אכן האירוע מוזר. לא ברור כיצד יצא הרכב את הארץ ואלו מסמכים הופקו בשל כך, והכיצד ובאיזה אופן ניתן להשיבו ולבצע העברת בעלות (הרי נדרשת התייצבות המוכר), ורב הנסתר על הגילוי בלשון המעטה. בכל מקרה, על מנת להתחקות אחר ייתכנות עסקה כזו יש לקבל העתק רשיון רכב והפנייה לתיק שילוח/ייצוא הרכב + טלפון של עמיל המכס שטיפל בכך, ובדיקת ייתכנות בכלל של השבת והתרת רכב כזה- גם כן מול עמיל מכס, ומתן מענה לאופן העברת בעלות. בברכה, יואב הריס, עו"ד

חיים

שלום, אותו סיפור. טוני, VSG, תמונת דרכון שלו + תמונה עם ילדה, לא מוכנים לשלוח מסמכי רכב. הרכב הפעם ב.מ.וו. חשדתי מהתחלה שמדובר בנוכל. לאחר קריאת השרשור אני כבר בטוח. חיים

פריד

גם אני .אותו טוני אותה תמונה עם הילדה ...הפעם ג'יפ X6 איפה מצאתם אותו ביד 2 ?! איך ניתן לגלות האם הרכב רשום בישראל ...אפשר לנסות להשתמש בדרכון ששלח לנו האם הצלחתם להשיג מידע על חברת השילוח .? הייתכן שהוא סוחר ברכבים ומצא שוק בישראל ....או אוליי חשב שמצא אדיוטים התעקשתי לקבל רשיונות לרכב על מנת לבדוק ...ולהפתעתי החברה שלחה לי הודעה שהם לא מוכנים לעשות עסקה איתי !!!! אם גיליתם משהו אשמח למידע 0543112244

חבר סודי

חברים יקרים אני התקדמתי קצת יותר והבנתי שככל הנראה מדובר בעוקץ הסכמתי להגיע למחסני החברה כדי לראות את הרכב אבל הם לא מוכנים זה ממש לא נשמע אמין מדובר בניסיון לגנוב כסף מכמה שיותר לקוחות ולהעלם מעבר לכך בדקתי אתה דומיין ההיסטורי של אתר האינטרנט של החברה שנוצר ונרכש בפעם הראשונה בינואר 2014 זה ממש נראה חשוד רצוי להיזהר מלבצע איתם עסקה ....

רודיק

שלום עו"ד יקר וחברים יקרים. אני גם הגעתי לעסקה הזאת עם רכב הונדה סיוויק החדשה 2010 כרגיל אותו סיפור והתמונות של הדרכון והתמונה עם הילדה, טוני בריטון הזה. עכשיו אני קצת מודאג כי אני שלחתי את פרטי הכתובת שלי ואת מספר הדרכון את תאריך הלידה ומספר טלפון. והשאלה שלי אליכם האם זה מסוכן ואני צריך להחליף דרכון או לעשות משהו בנידון. בבקשה תעזרו לי זה נשמע מאוד מפתה אבל לדעתי זה נוכלות, מחכה לתשובה גם מהעו"ד וגם מהחברה

יואל

שלום חברים גם אני הגעתי לסיפור הזה עם עסקה על רכב מסוג מרצדס שנת 2008 במחיר מאוד מפתה וקיבלתי את אותו שם ואת אותה התמונה שמתי לב שמיד כשהתחלתי להתנהל מול ה"מוכר" המודעה הוסרה מה גם שחילופי המיילים עם נציגי "חברת השילוח" התנהלו הרבה אחרי שעות העבודה המקובלות באנגליה. על סמך התגובות פה באתר אני מבין שמדובר בהונאה. תודה לכם. העברתי את הפרטים לאתר יד 2 אני אדאג גם להכניס את המשטרה לתמונה.

רודיק

יש סיכוי שמישהו ממכם מבין מה קורה עם נתתי לו את הפרטים שהקדשתי למעלה....זה מסוכן!!

אורי

גם אני באותו הסיפור.. ראיתי מודעה שלו על סקודה.. השארתי לו שם וכתובת.. והחברה הזאת פנתה אלי.. שימו לב שהכתובת ממנה הוא שולח זה vsg-log@consultant.com הכתובת באתר האמיתי זה inspection@vsg-log.com כנראה שהוא שולח את המייל של החברה מטעמו.. קיצר נוכל.. גם שאלתי אותו אם יש לו רק רכב אחד והוא אמר שכן ! תזהרו !

א.ניצן

אני כניראה היגעתי הכי גבוהה מאחר ואני שמאי רכב וקצין בטיחות משנות ה70 בקיא בכל הנושא של מיסוי ויבוא אישי ולאחר שקראתי את המיילים היגעתי עד לחתימה ממשית על החוזה שלהם עם התניה לקבלת מסמכים כל שהם, טענתם שאינם מוכנים לשלוח צילום רשיון היא שמחדים משכפול הרכב לכן שלחתי להם צילום של המסמך המקורי של המכס בעת שמשלמים את כל המיסים,במסמך הנ"ל אין פרטים מזהים של הרכב אלא מ"ר המקורי כלומר המספר הזר ושם המשלם לאחר בקשה זו הם ביטלו את העיסקה. הם מפרסמים רכבים במחרים לא ריאליים בידיעה ברורה לפתות אנשים.איני יודע כמה רכבים הם פירסמו אבל חוות הדעת שהם שולחים לא תואמת בדרך כלל את האיבזור של הרכב היא תמיד גבוהה יותר מהסטנדרד ובנוסף אין תאריך אין נסועה. למי שרוצה אני מוכן לשלוח העתק חוזה ודרישת שתלום לדוגמא

אילן פטיגרו

שלום חברים היום נתתי הוראה לבנק שלי להעביר כסף לאותה חברה. למזלי הבנק שלי לא מיהר והפנה אותי לאינטרנט. אז גם לי אותו טוני ברייטון רצה למכור מרסדס 2005 במחיר של 29000 ש"ח. הדבר החשוד היה שהחברה שבה הם משתמשים בתור כיסוי יושבת בגרמניה וכתובת הבנק היא ביורקשיר שבאנגליה. נראה לי מוזר שלא אכפת להם אפילו באיזה מטבע לקבל את הכסף. למזלי הבנק שלי הפנה אותי לאינטרנט ומצאתי אותכם. כנראה שמר טוני ברייטון לא יצליח להוציא מהישראלים החשדנים כסף. אנא הזהרו.

שחר ברקאי

שלום לכולם גם אני כמעט נפלתי, כבר הכנתי כסף להעברה ובמזל שמעתי מחבר שנתקל בדיוק באותה סיטואציה... במקרה שלי מדובר בחברת klt מפינלנד שמבקשת להעביר את הכסף לחשבון נאמנות הרשום על החברה בבנק שבו מתנהל חשבונה. הכל היה ממשיך אלמלא השאלות שלי שוב ושוב והדרישה לבסוף להבין לאן בדיוק צריך להעביר את הכסף. גם כאן היתה מודעה אטרקטיבית ביד 2 שהציעה רכב מסוג ניסאן פאתפיינדר עם קילומטר אז מצחיק במחיר נמוך בחצי מהמחירון... אני מתלבט וחושב ביני לביני כיצד להעביר את המידע הזה למשטרה או למישהו גבוה יותר שיטפלו בזה. כדאי גם להפיץ את זה בפייסבוק, אז למי שיש - קדימה...

ארז

בשבוע האחרון הייתי בקשר עם בחור בשם טוני גם אותו סיפור בקשר לאופנוע הם טענו שהאופנוע כבר במכולה ולא ניתן להוציא את הרשיונות אמרתי להם שאני לא מוכן להעביר כסף שלי או לראות רשיונות מה גם שמוזר שהם טוענים באתר שלם שאפשר לבטל את העסקה תמיד ולקבל כסף בחזרה אז לא הבנתי מה הצורך ב 50% מקדמה בקיצור אחרי הכל התחלתי לחפש עליהם באינטרנט ומצאתי את כל התגובות פה מזל עכשיו השאלה שלי זה איך תופסים אותם .....ומונעים מאנשים אחרים ליפול בפח... ארז 0544883217

נביל

שלום לכם חברים אני התעסקתי עם הבחור "טוני ברייטון" העברתי לחברה סכום של 11300ש"ח וכבר חודש ימים אך אחד עונה למיילים שאני שוליח ,האתר של החברה נחסם בבקשה מכולם כול מי שיש לו מידע שיכול לעזור לי או פרטים מזהים עבורו נא לשלוח אלי תודה לכם . מייל: nabeelsh8@gmail.com נייד :0504284539

שמוליק

הנוכל הזה פרסם האמר h2 במחיר מגוחך לאחר שפניתי אליו הוא הוריד את המודעה מיד 2 הוא גם לי סיפר שהוא לא יכול לנהוג בהאמר בגלל ההגה כנראה הוא מספר לכולם את אותו סיפור תזהרו 100 אחוז נוכל

חיים

שלום חברים גם אני מצאתי רכב ביד 2 מסוג האמר עם אותו זיבולי שכל הגה בצד ימין וכול השאר ואותו טוני בריטון

דור

הנוכלים הורידו את האתר, אבל כנראה יש אתר חדש בשם aog שממשיך באותה דרך, בכל אופן נראה לי שvsg הופעלה ע"י ישראלים, כל הצילומים של המכוניות הישראליות עם צבע על המספר, אצלי הוא קרה לעצמו טום, אבל שלח את אותה התמונה ותעודת הזהות של טוני פשוט שינה את השם, עליתי על זה דרך משהו אחר מהפורום פה, אשמח לדעת אם המשטרה עשתה משהו, אני גם כתבתי ליד 2 אבל עדיין יש שם הרבה מודעות חשודות, האם אפשר לדעת מי קנה את הדומיין ?

נתנאל תורג'מן

שלום חברים לפני שלושה ימים ראיתי ביד 2 מודעה שכתוב סקודה אוקטביה למכירה שנת 2009 טורבו דיזל מנוע 2000 137000 קילומטר שלחתי הודעה וחוזר אלי אדם בשם טוני בריטון שאומר לי שהוא קנה את האוטו בישראל ולקח אותו חזרה לבריטניה ורק ששם ההגה בצד ימין ולא שמאל ולכן הוא חייב לימכור את האוטו בישראל כמובן שהוא שלח אלי צילום של הפספורט רק שהוא טען שהוא חתם חוזה עם חברת ספנות שתביא את האוטו לישראל תוך 5 ימים כמעט חתמתי איתו חוזה ומשמים ניקלעתי לאתר המגניב הזה עם אותם סיפורים חברים תיזהרו ממנו ואני יוסיף עוד דבר אחד שאנחנו בתור יהודים יש מישהו למעלה ששומר עלינו תחשבו כמה מליונים הטמבל הזה יכל לעשות עלינו אבל הוא לא מצליח אני רק מקווה שהוא לא יעשה שימוש לרעה בפרטים שנתתי לו מי שיכול לקדם אותי בעוד פרט אפילו הקטן ביותראני מאוד ישמח המייל שלי הוא nst14892203@gmail.com

יצחק גרוס

הנה אדם ששילם לו 27000 ש"ח ונפל בפח http://www.mishpati.co.il/forum.aspx?forumid=79&messageid=86916

יצחק גרוס

פשוט נוכל, אני כבר התחלתי לברר נס שנתקלתי בפורום הזה אותם פרטים בדיוק עם צילום דרכון ותמונות משפחתיות טוני ברייטון, מפחיד !!! חייבים לעשות משהו

עמית

גם אצלי אותו הסיפור אותו טוני בריטון עם חברת השילוח ההולנדית VSG Logistics Logistics Services הרכב הפעם רכב אספנות של רולס רוייס שנת 1928 במחיר מצחיק של 70 אלף שקל גם אצלי הוא שלח את הפספורט והתמונה עם הילדה עכשיו אני בטוח שהוא נוכל! הזהרו!

צביקה

תודה חברים.כמעט והתפתיתי למודעה בק"ע פיגו 406 בבעלות טוני בריטון.הרבה פרטים היו מסריחים וירדתי מהקניה.