תומס

אישה זרה

שלום מר פנק , לפני ככמעט שנתיים הכרתי מישהי באינטרנט מסרביה, דברנו ודבר אחד הוביל לאחר, התהבנו וטסתי אלייה בנובמבר אשתקד אז ב אפריל השנה היא באה לפה לביקור של כחודש ואז באוגוסט חזרה לפה וטסנו יחד לקפריסין להנשא ב20 לאוקטובר שנכנסו לישראל פקיד הדרכונים לא נתן לה להכנס בסופו של דבר היא הלכה למתקן המסורבים,משום שלא קיבלה הזמנה ממשרד ההגירה ומשם חזרה הביתה לצערי המאוד רב , גם נגרם לנו עוול ועוגמת נפש. היא לא יהודיה, אבל אני כן , ואנחנו רוצים לחיות פה , עכשיו הביאו לי רשימה ממשרד הפנים של אילו טפסים אני צריך להגיש להם (בעקרון יש לי את כולם) חוץ מהמכתב שרשום ששננינו צריכים לחתום על אמיתות הדברים , עכשיו איך אני לעזאזל מוציא חתימה שלה אם היא לא פה כרגע? והאם היא חייבת לחתום גם , או שהיא רק יכולה להצהיר ולכתוב שהיא מאמתת את המדובר. ויש עוד דברים ברשימה שהייתי רוצה לשאול עלייהם אבל ארוך מדיי אז אט אט . תודה , תומס

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

צר לי כל הייסורים שעברת מול משרד הפנים עד כה אך דע כי עניינך פתיר !!! על מנת לזרז הטיפול בהליך עליך להגיש הכל בצורה מושלמת עם הוכחות חיצוניות לקשר הזוגי עוד קודם לחתונה. לאחר שתגישו את כל המסמכים וההוכחות ככל הנראה ייערך לך ראיון בישראל ולבת זוגה בשגרירות ישראל בארצה על מנת לבחון כנות הקשר. המסמך המעיד כי המסמכים אמיתיים יכול להיות חתום רק על ידך בשלב זה. שיהיה בהצלחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים