ויקטור

העסקת עובד זר

מבקש לדעת מה הפרוצדורה מול משרד הפנים לקבל אישור להעסיק עובד זר כאיש תחזוקה לעבודות פיזיות במפעל לסרטי הדבקה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

בפתח הדברים אבהיר כי חל עיסוק על העסקת עובד זר ללא היתר. על המפעל להגיש בקשה להיתר להעסקת עובד זר (ענף תעשיה) רק במידה והמפעל עומד בקריטריונים המאפשרים לו לקבל היתר להעסקת עובד זר - תחום התעשיה ניתן יהיה לשייך עובד להיתר. מידע על היתרים ניתן לקבל ביחידת ההיתרים של משרד הפנים. לבירורים ולהבהרות ניתן להתקשר למענה הטלפוני: בימים א' וג' משעה 8:30 ועד 12:30 לטל. 02-6294437/8. או באתר רשות ההגירה WWW.PIBA.GOV.IL

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים