נטליה

התקדמות מויזה ב"1

היום חמותי בת 80 קיבלה ויזה ב"1 עם אישור עבודה (כמובן היא לא תצטרך לעבוד בגיל כזה).במשרד הפנים הסבירו לנו שקופת חולים היא תוכל לקבל אולי בעוד שנתיים וחצי ברגע שתיקבל ויזה כתומה. רצינו לדעת האם קיימת אפשרות לזרז עניינים ולקבל מועמד הבא לא בעוד שנתיים אלה בפחות זמן.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

אני מעריך שהיא קיבלה אשרה ע"פ נוהל הורה קשיש לכן בשלב זה עליכם להמתין ולבטח אותה בביטוח פרטי, ידוע לי שיש הבדלי מחיר משמעותי בביטוח לזר שהוא בן משפחה בקופות השונות, אולי כדאי לעבור לקופה אחרת. מאוחדת, לאומית, מכבי, כללית תשוו מחירים.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים