משה

אשרה לבת הזוג

הסיבה שלי לפנייתי היא זה שהכרתי מישהי אזרחית אוקראינה יוצאים כבר כמעט שנה חיים משותף חולקים ביחד דירה אוהבים מאוד. יש כוונות של תהליך לעבור גיור באגף לגיור ארצי ולהתחתן בצורה כשרה כיהודים אבל משום מה משרד הפנים רוצה לחרוץ לנו גורלות כי לא ניראה לנציגה שזה הגיוני שאני אתאהב באזרחית זרה אוקראינית. היא כבר קרוב ל3 שנים בארץ היה לה תיק במשרד הפנים עם הבן זוג הקודם שלה יצאו שנתיים בערך ונפרדו, קצת אחרי אני הכרתי אותה הקשר הלך והתחזק בין אם זה הכרות במשפחה חברים בילויים שוכרים דירה ביחד. והבנתי שאנחנו צריכים לסגור את התיק הקודם שלה ולפתוח תיק חדש מנסה לעשות הכל בצורה כשרה ולאחרונה שהגעתי למשרד הפנים כדי לפתוח תיק חדש מנהלת הלשכה של האשרות התחילה לצרוח עלי איך זה שהיא עדין לא מגורשת ושאני יגיע איתה דחוף ללשכה לקבל מכתב יציאה מהארץ ושזה לא הגיוני שאזרחית זרה יצאה עם מישהו שנתיים ולאחר מכן יפרדו ואז תכיר גבר חדש אני לא מבין למה מקשים לי על החיים יש לנו את כל המסמכים הנדרשים ופשוט לא רוצים להתייחס אילנו.האם ניתן עוד לעשות משהו או שנחרץ גורלינו ומריך לקבל את זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

ניתן לסייע לך ללא צורך ביציאה מישראל של בת הזוג , המידע שקיבלת מהפקידה מוטעה ואינו מדוייק פנה אלינו 03-5167711 ונשמח לסייע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים