שלומי

חזרה לשם שנולדתי עמו

שלום, הסיפור מתחיל כך נולדתי עם השם שלומי ולאחר שהשתחררתי מהצבא הייתה לי קצת תקופה קשה והמליץ לי מישו לשנות את השם לנועם לציין שהוא לא רב ואני כל הזמן הרגשתי לא נוח עם השם הזה ועם התחושה שיניתי את השם בתעודת הזהות וכיום חזרתי לשם שלומי המקורי ויש בעיה אחת שבמסמכים תעודת זהות דרכון לא מסכימים לאשר לי בשנית בגלל חוק ההתיישנות 7 שנים לציים כי אני היום משרת במשטרה וזה מפריע לי מערכתית במערכת אני רשום כנועם לכל דבר ואנשים יודעים שקוראים לי שלומי אשמח לעצה ממך תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד דור פנק

בעקרון יש להמתין 7 שנים, פנה ללשכה בה אתה מטופל והגש בקשה פרטנית חריגה או להוסיף שם נוסף או לשמור את השם הישן אם אינו מופיע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים