משה

אישור לטיול באירופה עם הנכדה

אנחנו, אשתי ואני רוצים לטוס לחו"ל (לאירופה ) עם נכדתנו, האם נדרש לקחת אתנו אשור רשמי מעו"ד או מספיק אשור מההורים? הדרכה, משה.

עו"ד יהושע פקס

משה שלום, לפי משטרת הגבולות וביקורת גבולות של משרד הפנים אין צורך במסמכים מעבר לדרכון בשביל לצאת מהארץ. מכיוון שאתם מטיילים באירופה אני מניח שמדובר בכמה מדינות, יש צורך לבדוק בשגרירות של כל מדינה אליה אתם מתעדים להגיע אם יש צורך במסמך כל שהוא. אני ממליץ ללכת על בטוח ולהביא מכתב מההורים, אולי גם ייפוי כוח, חתום ומתורגם כדין על ידי נוטריון. טיול נעים, יהושע.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים