אור

ביקורת גבולות בנתב"ג - ת.ז. ודרכון עם שמות משפחה שונים

אני טסה בעוד כשבוע לארה"ב. החלפתי לאחר החתונה את שם המשפחה בתעודת זהות לשם המשפחה של בעלי. הדרכון, כרטיס הטיסה והויזה לארה"ב רשומים עם שם המשפחה הישן שלי. האם בביקורת גבולות בארץ (המחשוב שם לפי הבנתי מסונכרן עם משרד הפנים) יעשו לי בעיות שהתעודת זהות והדרכון לא עם אותו שם משפחה? במידה והם מסתכלים במחשב ולא רק פיזית בדרכון . תודה

עו"ד יהושע פקס

אור שלום, אני לא שמעתי על בעיה שנגרמה כתוצאה מכך, אך אני ממליץ לפעול לשנות את השם בדרכון לשם משפחה הנוכחי. אם לא הסתדר לעשות כך עד לטיסה אולי כדאי שיהיה לך תיעוד על כך שהתחתנת ושינית את השם. ככה יראו את השם החדש ביחד עם השם הישן. בברכה, עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים