לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שני איפרח

דרכון שאבד לדואר ישראל או למשרד הפנים

שלום , שמי שני איפרח הגשתי בקשה להוצאת דרכון לפני כחודש אך הדרכון לא הגיע . אני אמורה לסגור כבר טיסה שמרו לי את המקום כי סמכו על זה שתוך שבועים הדרגון יהיה אצלי ( למרות שלי אמרו שהוא יהיה תוך שבוע ) . הדרכון לא הגיע וכשדיברתי עם דואר ישראל הם טענו כי דברו גם עם הדואר בנתיבות והדרכון אבד להם אף אחד לא יודע איםה הוא . מבקשים ממני שאני אוציא חדש . עם כל הכבוד זה ניראלי חוסר אחראיות ולא בסדר שפריט כזה חשוב עם פרטיים אישיים שלי פשוט נאבד לדואר ישראל. וזה ניראה לי לא הגיוני שאני צריכה שוב להיטרטר ולגדת להוציא דרכון חדש ולהמתין עוד שבועים בתקווה ששוב לא יאבד במקום שדואר ישראל ידאגו מול ממשרד הפנים להוציא לי דרכון חדש בעקבות הפאשלה שלהם . אין לי מושג אם הדרכון באמת הועבר ממשרד הפנים אל דואר ישראל או איפה הדרכון שלי נימצא . מה אני אמורה לעשות כעת ???? המקום שלי בטיסה לא מובטח ! הם בכל רגע יכולים לתת את המקום שלי מפני שאין לי דרכון ולא שילמתי כי בלי הדרכון אי אפשר לבצע תשלום. מבקשת עזרה באופן דחוף. תודה !

יהושע פקס

שני שלום, אני ממליץ לפנות לפניות הציבור של משרד הפנים ולפניות הציבור של הדואר ולהסביר להם את הבעיה. עד ה08/06/17 היה ניתן להנפיק דרכון בנתב"ג בעלות מאוד גבוהה, אך היום ניתן רק למי שעומד בקריטריונים מסוימים - את מוזמנת לבדוק אם הנך מתאימה לאחד מהסעיפים https://www.gov.il/he/departments/bureaus/population_passport_bengurion_airport כמו כן את יכולה לפנות למשרד הפנים ולבדוק מולם אם ניתן לגשת לנתבג באופן חריג בגלל הדרכון שאבד לך. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים