מיה שובי

הארכת תוקף דרכון דחוף

שלום רב, לפני למעלה משבועיים פניתי במייל למשרד הפנים בכדי לקבוע תור לחידוש דרכון שתוקפו יפוג בסוף ספטמבר. לא חזרו אליי עד כה והיום כשניגשתי פיזית למשרד הפנים והסברתי שאני טסה בשבוע הבא אמרו לי שאין סיכוי ושאני צריכה לשלם אלף+ בנתב"ג כדי להוציא אישור מעבר. האם אכן אין מה לעשות?? האם יקזזו לי את התשלום שכבר העברתי באינטרנט לצורך חידוש דרכון?

עו"ד יהושע פקס

מיה שלום, תמיד אפשר לבקש החזר כספי על חיוב כפול, אני לא יודע אם תקבלי אותו בחזרה. אני ממליץ לפנות לפניות הציבור של משרד הפנים ובמקביל לנציב תלונות הציבור ולשטוח בפניהם את הבעיה. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים