אנה

ביקור תיירים מאוקראינה

הי אחי החורג רוצה להגיע עם אישתו ובנו לישראל אבל היא עם בן רוצים להגיע ראשונים והוא הולך להצטרף לאחר שבועיים הם רוצים להגיע לחודש והוא לשבועיים, הם באים בנפרד אך חוזרים ביחד הולכים לגור אצלי בבית האם יש מצב שלא יתנו להם להכנס הוא עם אשתו היו כבר בביקור לפני כשנתיים ילד נכנס פעם ראשונה

עו"ד יהושע פקס

שלום אנה, לפקידי ביקורת הגבולות יש שק״ד רחב בכל הנוגע להתרה וסירוב של כניסה לישראל על ידי אזרחי מדינות שפטורות מאשרות כניסה. ישנן מדינות שמטבען מסומנות כחשודות (כלומר מדינות שרבים מאזרחיה שוהים בישראל שלא כחוק), והסיכון בסירוב הכניסה שלהם הוא גבוה יותר. בנוסף ישנן אינדיקציות כלליות שפקידי ביקורת הגבולות בודקים כגון (משך השהות, אם יש כרטיס טיסה הלוך וחזור, אם יש למבקר עבודה קבועה בחו״ל, אם המבקר מתפרנס בצורה סבירה בחו״ל, אם יש למבקר בית בחו״ל, אם יש למבקר רכב בחו״ל). מומלץ תמיד למבקר בישראל להראות אינדיקציות לכך שיש לו אינטרס לחזור למדינת מוצאו. בהצלחה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים