עלאא

אני נוסע לירדן הגעתי למעבר ולא קיבלו אותי בגלל קריעה בדרכון אני איש עסקים וחייב לנסוע ביומיים הקרובים אני יכול להוציא דרכון חדש בנתבג אם אין לי כרטיס

אני נוסע לירדן הגעתי למעבר ולא קיבלו אותי בגלל קריעה בדרכון אני איש עסקים וחייב לנסוע ביומיים הקרובים אני יכול להוציא דרכון חדש בנתבג אם אין לי כרטיס טיסה?

עו"ד יהושע פקס

עלאא שלום, אם אין לך כרטיס טיסה לא תוכל להוציא דרכון חדש, אני ממליץ להגיע לסניף של משרד הפנים הקרוב לביתך ולהוציא מסמך נסיעה זמני. לפי הסעיף האחרון בלינק הבא : https://www.gov.il/he/Departments/Alerts/temporary_traveling_document_issuing בהצלחה, עו"ד יהושע פקס.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים