רויטל אסולין

הוצאת דרכון לקטינה .

אני גרושה + 1 מזה כמה שנים. בשנים האחרונות הקמתי משפחה חדשה עם בן זוגי ולנו 2 ילדים משותפים אנחנו מעוניינים לצאת לחופשת קיץ משפחתית בחו"ל אך הגרוש שלי לא משתף פעולה בעניין הוצאת הדרכון אני מעוניינת לפנות לביה"מש אך אין אני יודעת מה לכתוב ואיך תוכלו לתת לי נקודות לכתיבת בקשה?

עו"ד יהושע פקס

רויטל שלום, את צריכה להתמקד בציון העובדה כי אינך מתכוונת לקחת את הילדה ולהשתקע בחו"ל, את יכולה לציין כי מרכז חייכם, שלך, של זוגך הנוכחי ושל ילדכם הוא בארץ ולהוסיף מסמכים המוכיחים זאת. אני אשמח לתאם אתך פגישה ולסייע לך. בברכה, עו"ד יהושע פקס, מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים