קרן

דרכון פג תוקף בכניסה לישראל

הבת שלי צריכה לטוס אם אל על מניו יורק לישראל מחר בערב הדרכון האמריקאי שלה פג תוקף ב26/8/2017 והישראלי אתמול האם היא תוכל לעלות על הטיסה ולחדש בארץ או שלא יתנו לה לעלות לטיסה

עו"ד יהושע פקס

קרן שלום, אני לא אוכל להבטיח לך שיעלו אותה למטוס, מניסיון לא הייתי ממליץ לה לטוס עם תוקף של פחות מחודש. אזרחים ישראלים שמחזיקים באזרחות זרה מחויבים להציג את הדרכון הישראלי בגבול, ביציאה מהארץ ובהגעה אליה. אני ממליץ כי היא תיגש לקונסוליה הישראלית בניו יורק ותבקש להאריך את תוקף הדרכון. http://embassies.gov.il/new-york-he/Pages/consular-services.aspx מוזמנת לבדוק את הפרטים בלינק שצירפתי. בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים