שיקו

שם אב ב ת.ז לא מופיע בגיל צעיר לא היה כזה משנה לי רק עכשיו שאני עומד להתחתן נוצרה לי בעיה שמה שלא הפריע לי אז מפריע לי היום אשמח לעזרה ו

ההורים שלי גרושים גדלתי אצל אמא היא התחתנה בשני ואני לא בקשר עם האב הביולוגי עכשיו אני רוצה להתחתן והרבנות אומרים כשאין שם אב זה בעיה ... כשהייתי בן 18 הלכתי למשרד הפנים להחליף שם משפחה אז שאלתי למה לא רשום לי שם אב הפקידה אמרה שאפשר להוסיף עם אני רוצה .... כילד לא רציתי כי יש לי עוד 2 אחים למחצה ואז בזמנו הם לא ידעו אז אמרתי שאין צורך להוסיף ככה זה היה מאין סוד ..... היום התקשרתי למשרד הפנים כדי לברר איך אני מוסיף את האב הביולוגי על סמך מה שהפקידה אמרה לפני מספר שנים, נאמר לי היום כדי לעדות את זה צריך צו בית משפט .. החתונה שלי עוד 3 חודשים ואני לא יודע מה לעשות

עו"ד יהושע פקס

שיקו שלום, אם משרד הפנים דורש פסק דין הצהרתי של בית המשפט לענייני משפחה לגבי אהבות נוכל לסייע. יש לנו ניסיון. יכול להיות שצריך בדיקת רקמות של האבא הביולוגי אבל יכול להיות שמספיק על בסיס תעודת לידה ומסמכים אחרים אם ישנם. תתקשר למשרד 03-3724722 נקבע פגישה ונראה איך ניתן לפתור את זה כמה שיותר מהר. בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים