ערנ

שלילת הזכות לשינוי שם

שלום, מסיבות אישיות - אני מעוניין לשנות את שמי מ"ערן" ל"ערנ" (נו"ן רגילה במקום סופית). משרד הפנים סירב לבקשתי הגם שהחוק עוסק במקרים של פגיעה ברגשות הציבור (שמות כמו היטלר) או הטעיית הציבור (למשל, לשנות לשם משפחה כהן, כשאתה לא כהן). אני מעוניין להגיש עתירה מנהלית ורציתי לדעת ראשית מה דעתך והאם תוכל להמליץ לי על עו"ד מתאים? תודה מראש

עו"ד יהושע פקס

בוקר טוב ערנ, לא ברור מה הנימוק של משרד הפנים לסירוב הבקשה. לגבי עו"ד - אני יכול לסייע לך בתהליך. אתה מוזמן לחייג למשרדי 03-3724722 בברכה, עו"ד יהושע פקס, מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים