מלכה

מתן דרכון זמני לאזרח כדי שיוכל לנסוע לטיול עם משפחתו

לבעלי היה תיק בהוצאה לפועל שאמור להסגר בשבוע הבא הבן שלי עבר השתלה לפני דנה ומהשאלה שלו שיסע לחול בקיץ הזה הבעיה שעד שאקבל תור להגשת בקשה לדרכון לבעלי ועד שאקבל הדרכון הביתה נגמר החופש אני מאוד רוצה להגשים חלומו ומשאלתו של בני אחרי כל מה שעבר בשנה האחרונה אבל הזמן רץ ולא נוכל להוציא דרכון לבעלי בזמן עדין לא מעיזה להזמין חבילה כדי שלא נפסיד הכסף מה אני יכולה לעשות?

עו"ד יהושע פקס

מלכה שלום, לפני שאתם מחליטים להזמין כרטיסים יש לבדוק שאין לבעלך צו עיכוב יציאה מהארץ במספר 02-6294666 או *3450. אם הכל בסדר, אני מציע לבדוק אם יש באפשרותכם להוציא דרכון בנתב"ג - שימי לב כי לא כל אחד יכול להנפיק דרכון בנתב"ג אלא רק אלו העומדים בקריטריונים מסוימים. נוסף על כך להוצאת דרכון בנתב"ג יש עלות כספית גבוהה בהרבה מהוצאת דרכון בלשכה המטפלת וכיום זה עומד על 815 ש"ח. את מוזמנת להיכנס ללינק הבא בו תוכלי למצוא מידע נוסף על הקריטריונים להוצאת דרכון בנתב"ג https://www.gov.il/he/departments/bureaus/population_passport_bengurion_airport מאחל לכם בריאות וטיול נעים. עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים