אדם

מועד הנפקת צעודת הזהות שלי.

לי יש בנמצא תעודת זהות משנת 2000. כמה שנים לאחר מכן הוצאתי תעודת חדשה עקב שינוי כתובת. התעודה החדשה יותר אבדה, והתעודה שאני מחזיק בכיס היא משנת 2000. 1. איך אני יכול לברר את תאריך הנפקת התעודה האחרונה שלי. 2. קראתי כאן שתוקף של תעודת זהות הוא 10 שנים, וכולנו צריכים כל 10 שנים להוציא תעודה חדשה כולל צילום. האם החלפת תעודה לאחר 10 שנים, או עקב שינוי אחד הפרטים כרוך בתשלום,

עו"ד יהושע פקס

אדם שלום, אם הנפיקו לך תעודת זהות לאחר שנת 2000 זה אומר שתעודת הזהות שאתה כעת מחזיק ביד לא בתוקף. אני ממליץ להוציא תעודת זהות ביומטרית חדשה, כך תוכל לקבל תעודת בתוקף עם תאריך הוצאה נכון. תעודת זהות ביומטרית חדשה ניתנת ללא עלות. בברכה, עו"ד יהושע פקס, מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים