איווט ברו

חידוש דרכון רגיל במינימום זמן

אני טסה לאיטליה ב21/09/17 והתוקף של הדרכון יפוג ב 17/03/18 ! האם ניתן לגשת לשדה תעופה לפני הטיסה בשלושה שבועות ? אם כן מה הפרוצדורה לאן ניגשים ואיזה מסמכים אני צריכה לקחת איתי לחידוש הדרכון ומה העלות ?

עו"ד יהושע פקס

איווט שלום, כדי שתוכלי לגשת ללשכת משרד הפנים בנתב"ג עלייך או לקבוע תור לחידוש דרכון או שכבר חידשת ואת ממתינה שהדרכון יגיע. https://www.gov.il/he/departments/bureaus/population_passport_bengurion_airport מדובר בדרכון זמני לשנה, ועלותו גבוהה בהרבה מהלשכה שקרובה למקום מגורייך. עלות ופרטים נוספים תמצאי בלינק של משרד הפנים. בברכה, עו"ד יהושע פקס - מומחה להגירה, עלייה והסדרת מעמד בישראל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים