איתמר אבר

אני טס עוד פחות מחודש ויש לי רק דרכון אמריקאי ואין כל כך סיכוי שאני יקבל דרכון ישראלי בזמן לפני הטיסה יש עוד דרך לצאת מהארץ?

מכיוון שהבנתי שאי אפשר לצאת בלי דרכון ישראלי ושמעתי שיש איזה דרך לשלם 200 שקלים ולקבל אישור לשנה.

עו"ד יהושע פקס

שלום איתמר, ישנה הוראת שעה שתוקפה עד ל03.10.17 בה ניתן לקבל דרכון זמני לשנה מבלי לשלם עליו, אך יש כמה התניות, אתה מוזמן להיכנס ללינק שמצ"ב ולקרוא על כך. https://www.gov.il/he/Departments/news/temp_passport_no_fees אני בכל אופן ממליץ לזמן תור להנפקת דרכון חדש ולא לחכות לרגע האחרון. בברכה, עו"ד יהושע פקס מומחה להגירה עלייה והסדרת מעמד בישראל

איתמר

יש לי עוד שאלה גם בקשר לטיסה.. יש סיכוי שיש לי צו עיכוב יציאה מהארץ בלי שאני יודע עליו?

עו"ד יהושע פקס

אם כן, ניתן לברר במספר *3450 או 02-6294666 בברכה, עו"ד יהושע פקס

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים