לינוי

מספר טלפון - הוצאת דרכון ביומטרי

היי הזמנתי דרכון ביומטרי ממשרד הפנים לפני החג אני צריכה לטוס ואני שיניתי את מספר הנייד שלי, איפה אוכל לעדכן את הנייד שלי? והאם זה יתפוס ? הרי אני צריכה לקבל sms שהדרכון הגיע ולאן.. איך אדע אנא עזרתכם 😏

עו"ד יהושע פקס

לינוי שלום, אני מציע כי הכי טוב יהיה אם תיגשי ללשכה ותבקשי שיעדכנו את המספר הסלולארי. בברכה, עו"ד יהושע פקס

לינוי

היי תודה רבה על המענה אם אני אעקוב אחרי מספר משלוח זה לא מספיק ?

עו"ד יהושע פקס

את יכולה, אך במקביל רצוי שיהיה להם את המספר הנכון

לינוי

היי תודה רבה לךך! הוצאתי דרכון ביומטרי ב3 לחודש !! ואז יום אחרי זה הם יצאו לחופשה עד ה15 אני שאלתי את הנציגה אלפי פעמים אם זה יספיק להגיע לטיסה שלי ! כי היה לי דרכון רגיל חדש ממש הוצאתי לפני שנה ושניתי לביומטרי אמרה לי בוודאות יגיע. עכשיו הוא אפילו לא נשלח בדואר עדין הוא עוד בהנפקה ואמרו לי 3 שבועות רק הנפקה דבר שלא נאמר לי מעולם.. אני טסה ב15 לנובמבר בעזרת השם

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום משרד הפנים